Relatietherapie

Verlangen naar meer diepgang en intimiteit in je relatie, langs elkaar heen leven, ruzies of een ernstige relatiecrisis. Er kunnen verschillende redenen zijn om in relatietherapie te gaan.

In elke relatie kom je of je het wilt of niet automatisch in bepaalde patronen terecht. Vaak zijn dit overlevingspatronen die je al op jonge leeftijd hebt ontwikkeld om jezelf staande te houden. Het kan zijn dat je de neiging hebt om je terug te trekken, conflicten uit de weg gaat, of juist de neiging om te veel te pleasen of de ander te verwijten dat….

In de therapie help ik jullie om deze patronen helder te krijgen en vooral de frustraties en pijn die eronder zit te verwerken. Zeker door dit samen te doen kan er weer ruimte ontstaan, leer je om daadwerkelijk ander gedrag in te zetten en kun je zelfs weer verliefd worden op elkaar…

Meer weten?

Is je interesse gewekt na het lezen op deze site of via andere contacten? Heb je het gevoel dat je nu actie wilt ondernemen? Aarzel niet en bel of mail me gerust voor meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek.

Ik vertel jullie graag iets meer over mijn manier van werken en of ik je verder kan helpen.

Bel gerust 06 51050230