Training en advies

Het is heerlijk om vol inspiratie en ‘werklust’ aan je werkdag te beginnen.

Samen met anderen te gaan voor ‘het hogere doel’. Met anderen iets doen wat er werkelijk toe doet. Vol inspiratie en werklust.

Collega’s waarmee je je werkelijk vanuit je hart verbonden voelt, die je steunen maar ook uitdagen. Die jij wilt steunen, wilt uitdagen. Waar je lol mee hebt! 

Voor wezenlijk succes van een onderneming blijken 2 zaken steeds weer van cruciale betekenis:

  • de kwaliteit van de onderlinge relaties van de mensen die de onderneming\organisatie dragen
  • helderheid over de missie en visie van de onderneming\organisatie en van de mensen die haar tot uitvoer dienen te brengen.

Kwaliteit van de relaties

Mijn doel is om tot een grotere kwaliteit van de relaties te komen en op dieper niveau helder te krijgen waar het de organisatie en de individuele medewerkers in essentie om gaat. Waar gaat je hart sneller van kloppen, waar wil je je werkelijk mee verbinden en vandaaruit: hoe doe je dat dan in je dagelijkse werkpraktijk? Wat is daarvoor nodig?

Ervaring

Ursula Ossendrijver heeft meer dan 20 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van individuen en teams binnen organisaties, zowel profit als non-profit.

Meerwaarde

Haar meerwaarde zit in haar therapeutische achtergrond. Daardoor heeft ze snel helder wat de kern is van het probleem, weet ze wat je daar mee kan. Dit in plaats van “de zoveelste communicatie training waarin je weer feedbackregels te horen krijgt, of “dat je je agenda beter moet bewaken door ‘nee’ te zeggen”.

Meer weten?

In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken wat de kern is van jouw vraag of die van je organisatie en wat ik voor jou persoonlijk of voor je team/organisatie zou kunnen betekenen.

Bel gerust 06 51050230