Ik ervaar veel minder spanningen

Ursula ken ik als een zeer professionele, betrokken en gedegen therapeut. Mijn sessies bij haar hebben mij enorm veel inzichten gegeven, en de wijze waarop ik in het leven sta veranderd. De therapie heeft ervoor gezorgd dat ik veel minder spanningen ervaar, mij krachtig voel en durf te vertrouwen op mijzelf. Het heeft lucht in mijn leven gebracht.

Er zijn meerdere aspecten die ik bijzonder vind in de aanpak van Ursula. Ze is authentiek en creëert een zeer veilige setting. Ursula geeft veel ruimte, weet snel tot de kern te komen en werkt altijd toe naar een ‘volgende stap’. Dit maakt dat elke sessie voor mij van waarde is. Ze is concreet en pakt door, waarbij ze altijd zeer zorgvuldig te werk gaat.

Ik heb de PRI therapie een aantal jaren geleden gevolgd bij Ursula. Nog altijd ben ik dankbaar voor wat ze mij heeft gebracht. Als ik op mijn leven op een kruispunt sta, of iets onder de loep wil nemen, dan weet ik dat ik bij haar terecht kan. Als dat nodig is, maak ik daar gebruik van, en leer ik weer om een stap verder te komen.