Na vele psychologen en jarenlange sociale angst heb ik letterlijk meer ruimte gekregen

Na vele psychologen en jarenlange sociale angst en depressieve gevoelens kwam ik bij Ursula terecht.

Door haar werkwijze heb ik inzicht gekregen in waar mijn angst vandaan komt en ben ik mij bewust geworden wanneer angstgevoelens mijn dagelijks leven beïnvloeden. Ik heb de pijn die onder de angst zit kunnen verwerken. Ik ervaar nu dat er in het heden geen gevaar is.

Met name het voelen in mijn lichaam heeft mij verder geholpen. Ik had veel lichamelijke klachten ten gevolge van angsten. Door goed in mijn lichaam te voelen, voel ik waar de spanning zit en weet ik nu hoe ik weer kan ontspannen en in het nu kan komen.

Door mezelf te zijn in een ontspannen lichaam zie ik ook de mensen om mij heen anders. Ik vond mijzelf niet de moeite waard en eiste veel van mijn partner en kinderen.

Nu voel ik wie ik ben en dat ik er mag zijn. Ik heb, letterlijk, meer ruimte in mijn leven gekregen en ben afgelopen zomer alleen een week naar London geweest om Engelse les te volgen. Dit is iets wat ik vroeger nooit gedaan zou hebben.

De begeleiding van Ursula heb ik als zeer prettig ervaren. Altijd een luisterend oor en ik kon haar altijd bellen in gevallen van nood.

Het werken met PRI heeft mij veel gebracht maar vooral de combinatie met het lichaamswerk heeft mij uiteindelijk veel opgeleverd en is iets wat ik altijd toe kan passen.